|
Zbieramy ekipę na wtorkowe granie na Bogdance |
| Autor |
Wiadomość |
RYBa
Pół-zawodowiec Dzikie Kuny

Pozycja: Kibic ;-)
|
Wysłany: 2006-11-07, 22:25 Zbieramy ekipę na wtorkowe granie na Bogdance
|
|
|
Witam
Panowie, wtorek na Bogdance to nadal wolny dzień. Jeżeli ktoś ma ochotę pograć to proszę o kontakt (607 910 381 lub andrzej.rybicki@yahoo.pl). Koszt wynajęcia lodu to 150 PLN/2 godziny. Optymalna ilość osób to około 15 ale przy 10 również można już coś porzeźbić. W chwili obecnej mamy około 6 - 7 osób. Czekam na więcej.
mAmBa skontaktuj się ze mną telefonicznie jeżeli nadal chcesz pograć.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
duffy
Amator

|
Wysłany: 2006-11-07, 23:02
|
|
|
Witam,
Jeśli będzie ok. 15 osób to ja się piszę!!! Pograć i poćwiczyć zawsze można!
duffy |
|
|
|
 |
mleko
Reprezentant

Pozycja: straszny charakter
|
Wysłany: 2006-11-07, 23:03
|
|
|
tutaj jest pewien problem- bo jak ruszy liga na malcie to nie wiadomo czy potencjalni chętni nie bedą mieli akurat we wtorek rozpisanego na malcie meczu
Ja bym chętnie się pisał ale.... j.w. |
|
|
|
 |
prezes
Reprezentant

|
Wysłany: 2006-11-07, 23:32
|
|
|
| Robert, nie ma raczej szans, aby liga na Malcie ruszyła w listopadzie, tak więc granie we wtorki na Bogdance ma dla wszystkich chętnych sens (proszę do tego nie zniechęcać). |
|
|
|
 |
mleko
Reprezentant

|
Wysłany: 2006-11-08, 00:42
|
|
|
| prezes napisał/a: | | Robert, nie ma raczej szans, aby liga na Malcie ruszyła w listopadzie, tak więc granie we wtorki na Bogdance ma dla wszystkich chętnych sens (proszę do tego nie zniechęcać). |
Michał - rozumiem, że chcesz jak najlepiej....
ale Wojtek i tak tego nie czyta....
W takim razie ja się zapisuję na wtorek, a jak liga pokrzyżuje nam plany to przyniosę usprawiedliwienie
Aha
I jeszcze jest trzech chętnych
ale to juz prezes musi sie zgodzić
Vincent Lecavalier, Brad Richards, & Martin St. Louis with 2004 World Cup Trophy.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 168 raz(y) 46,13 KB |
|
|
|
|
 |
prezes
Reprezentant

|
Wysłany: 2006-11-08, 00:58
|
|
|
| Mogą w środę przyjść na Bogdankę, zobaczymy co potrafią. |
|
|
|
 |
Bananson
Ligowiec

Pozycja: Rezerwowy
|
Wysłany: 2006-11-08, 01:40
|
|
|
Ja w sumie też chciałbym spróbować swoich sił, o ile oczywiście nie ma problemu z za dużą ilością ludzi na treningu. W zeszłym sezonie za szybko sie poddałem - wyszedłem z założenia, że przy obecnych umiejętnościach i tak nawet nie dotkne krążka w grze z wami. Teraz nabrałem determinacji, no bo właściwie gdzie sie mam nauczyć i od kogo jak nie od najlepszych . Jak tylko tata odzyska łyżwy od pana sędziego Kapustki to chciałbym do was dołączyć. |
|
 |
norbi
Junior

|
Wysłany: 2006-11-08, 08:14
|
|
|
| ja muszę jeszcze potrenować jazde na łyżwach (nie spodziewałem sie że tak fatalnie mi idzie) a że liga na malcie wystartuje puźniej to dla mnie nawet lepiej musze zebrać sprzęt i oswoić sie z krązkiem |
|
|
|
 |
prezes
Reprezentant

|
Wysłany: 2006-11-08, 10:44
|
|
|
| Damian, gratuluję decyzji (muszę dogonić Mleko w ilości wpisów). |
|
|
|
 |
RYBa

|
Wysłany: 2006-11-08, 19:56
|
|
|
Panowie
Czyli reasumując mamy w chwili obecnej:
- 4 osoby ode mnie
- mleko
- Bananson'a
- Łukasza, który kontaktował się ze mną telefonicznie
oraz duffy'ego, który czeka na grupę liczącą 15 osób.
Duffy nie damy rady zebrać takiej ekipy a jeśli się uda to najprędzej na luty.
Więc może dasz się przekonać i przyciągniesz kogoś ze sobą?
Tak czy owak ja czekam do niedzieli na (miejmy nadzieję) kolejnych chętnych - wtedy będziemy mogli podjąć decyzję czy opłaca się brać wtorek.
Postaram się również skontaktować z osobami, które grały w zeszłym roku na Malcie.
Pozdrawiam
A ztymi trzema ze zdjęcia to słyszałem, że skończyła się im "sieciówka" więc chyba raczej nie dojadą.
PS
Artur/Stęszew skontaktuj się ze mną (nie zapisałem Twojego numeru telefonu) jeśli nadal chcesz grać. |
|
|
|
 |
mleko
Reprezentant

|
Wysłany: 2006-11-08, 20:39
|
|
|
| spoko, dzisiaj na Bogdance pogadamy i pewnie jeszcze się jacyś chętni znajdą |
|
|
|
 |
duffy
Amator

|
Wysłany: 2006-11-09, 12:49
|
|
|
RYBa! jestem otwarty na wtorkowe granie na Bogdance! Ale żeby to miało sens musi być ok. 15 osób - już wyjaśniam dlaczego:
-Bogdanka to nie Malta - tutaj się trzeba nalatać za krążkiem - trzeba mieć 2 drużyny po 5 osób i każda na zmianę 2-3 zawodników
-opłaty: 150 zł / 15 osób = 10 zł
Wynajmowanie całego obiektu w 8 osób to jest katurgia - większość po 20 min (pomijam PTH bo ci mają na maxa kondycje!) nie będą mieli siły grać!
pozdrawiam Duffy
PS
Wleć na Bogdankę na 19:30 (jestem praktycznie codziennie) to pogadamy jeszcze co z tym zrobić bo ja muszę (i chcę) mieć dodatkowy trening poza treningami PTH!!!
Kto z PTH chciałby poświęcić nam trochę czasu we wtorek i pograć i pouczyć nas to dajcie znać! Będę wdzięczny! |
|
|
|
 |
RYBa

|
Wysłany: 2006-11-12, 16:53
|
|
|
Witam wszystkich zainteresowanych wtorkowym graniem na Bogdance
Oto osoby, które wyraziły chęć gry w ww. dniu:
- "My" - 4 osoby;
- mleko;
- Bananson;
- Artur (+2 osoby);
- Łukasz (+1 osoba);
Daje nam to w sumie 11 osób i mam nadzieję, że taka ilość (lub większa) przetrwa do wtorku. Do zobaczenia na Bogdance 0 21.30
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kveldulv
Junior

Pozycja: bramkarz
|
Wysłany: 2006-11-13, 11:14
|
|
|
| jesteście pewni że ten termin jest jeszcze aktualny?? Bo ja wiem że Września chciaała ten termin na nasze treningi |
_________________ MY BLOOD IS MY HONOR MY RESIST MY PRIDE |
|
|
|
 |
RYBa

|
Wysłany: 2006-11-13, 13:12
|
|
|
Witam
Rzeczywiście okazało się, że wtorkowy termin został zajęty, ale raczej nie przez chłopaków z Wrześni. Na szczęscie niczego to nie zmienia. Kontaktowałem się z osobą, która wynajęła lodowisko we wtorki o 22. Jest ich około 10 osób i są zainteresowani tym abyśmy do nich dołączyli.
Tak więc zapraszam wszystkich chętnych na wtorek.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|